Beste Fox Sleep System Stretcher van dit moment: Fox Flatliner!

Fox sleep system stretcher

Elke nachtvissers heeft eigenlijk wel een stretcher in zijn collectie aan visspullen zitten. Een stretcher is namelijk het onderdeel dat jou als nachtvisser dat extra stukje luxe brengt aan de waterkant. Heb jij er al een? In deze blog leg ik je uit wat momenteel de beste Fox sleep system stretchers zijn en waarom een stretcher met een sleep system meer comfort geeft dan de standaard stretcher.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Fox sleep system stretcher?

 In het blog karper stretcher kopen? Top 5 beste karper stretchers en tips wordt uitgelegd waar je op moet letten bij het kopen van een stretcher. Maar ook hier zal ik nog even in het kort de punten opnoemen waar je op moet letten bij het kopen van een Fox sleep system stretcher.

1. Persoonlijk gewicht

Ieder persoon is anders en ieder heeft zo zijn eigen gewicht. Let bij het kopen van een karper stretcher op het maximale gewicht wat een stretcher kan dragen. Daarnaast is het ook handig om te kijken naar het aantal poten, omdat dit voor meer stabiliteit en verdeling van het gewicht zorgt.

2. Lengte

Naast het gewicht is jouw lengte ook van belang. Let daarom goed op de afmetingen van de stretchers. Net met je enkels over de rand liggen is het net niet waard.

3. Slaapstijl

Als derde is jouw persoonlijke slaapstijl van belang. Ben jij een makkelijke of moeilijke slaper? Daarbij maak je snel het onderscheid tussen luxere stretchers voor moeilijke slapers en goedkopere stretchers voor makkelijke slapers.

4. Luxe en comfort

Zoals bij de meeste visspullen kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Ook bij de Fox sleep system stretchers bestaat er een verschil in luxe en comfort. Als je liever wat extra snufjes of vulling in je stretcher wilt vinden, dan dien je goed de beschrijving van de producten te lezen. Ik kan mij voorstellen dat het lastig kan zijn om een stretcher te beoordelen vanaf het internet. Mocht je echt twijfelen ga dan langs de viswinkel om ze aan te voelen.

Raven.nl

Raven.nl

Wat is een sleep system?

Goede vraag! Een sleep system is een nieuwe groep van karper stretchers die zijn voorzien van een nieuwe techniek. Deze nieuwe techniek maakt het voor de visser in staat om de slaapzak aan je stretcher vast te maken via een rits. Alle Fox sleep system stretchers zijn hiervan voorzien en worden geleverd met een bijbehorende slaapzak. Het grote voordeel hiervan is dat je slaapzak niet meer van je stretcher valt. Reuze comfortabel toch? Samen met de bijbehorende slaapzak ziet je stretcher er niet alleen mooi uit, maar is deze ook zo ontworpen dat je hem samen met slaapzak en al kan inklappen om te vervoeren. Een sleep system maakt het voor de nachtvisser ideaal om lekker de nacht door te kunnen komen. Daarnaast stap je nog makkelijker uit je slaapzak vanaf je stretcher om die aanbeet aan te slaan!

Fox flatliner de beste Fox sleep system stretcher van dit moment

De Fox flatliner is momenteel de beste Fox sleep system stretcher op dit moment op de markt. De Fox flatliner wordt in verschillende combinaties geleverd. Elke variant bestaat uit een Fox flatliner stretcher met of zonder een Fox slaapzak. Zo is er momenteel de Fox Flatliner, Fox Flatliner 3 Season Sleep System en de Fox Flatliner 5 Season Sleep System. Wanneer je zoekt naar de meest comfortabele stretcher voor jou als nachtvisser is de Fox Flatliner en zijn combinaties echt iets voor jou. Waarom lees je hieronder!

De Fox Flatliner 6-poot is de stretcher die is voorzien van de techniek van de sleep system. Deze stretcher is voorzien van de meest comfortabele materialen om een hoge kwaliteit karper stretcher te leveren. De stretcher verdeeld zijn gewicht over 6 poten en heeft een afmeting van 215 x 84 x 38/52. Bijna elke nachtvisser in Nederland kan hierop met gemak de nacht doorkomen. De rand van het matras is gemaakt van extra sterk foam waardoor je het frame van de stretcher niet voelt op de randen. Het matras bestaat uit 50 mm high density foam met hollowfill wat ervoor zorgt dat je er zacht maar ook stevig op ligt.

Sleep system

De techniek van de sleep system is te vinden in een aantal onderdelen. Zo is de stretcher voorzien van een dubbele scharnier om het met slaapzak en al op te kunnen vouwen voor het vervoer. Aan de onderkant van het matras zit een Velcro strip die alle Fox slaapzak covers aan vast te maken. Zo is het ook mogelijk andere Fox slaapzakken naast de Fox Flatliners aan je stretcher te bevestigen. Bekijk hier meer informatie over de Fox stretcher.

Ben je wat zwaarder?

Als je wat zwaarder bent dan gemiddeld en toch liever voor meer zekerheid gaat. Dezelfde Fox Flatliner is ook in de variant met 8 porten. Hierdoor zal het gewicht beter verdeeld worden over de stretcher en biedt het ook meer stevigheid. Het nadeel is wel dat deze niet in combinatie met slaapzakken te verkrijgen is. Maar deze kan je er altijd nog naast bestellen. Bekijk de Fox Flatliner 8-poot hier.

Fox Flatliner 5 Season Sleep System

De Fox Flatliner 5 Season Sleep System is momenteel de Fox sleep system stretcher met de meeste luxe en comfort op de markt! Wanneer je echt alles uit de kast wilt trekken als nachtvisser dan is deze Fox stretcher stretcher echt iets voor jou. Sleep system. Bij de Fox Flatliner 5 Season Sleep System wordt een hoge kwaliteit Flatliner 5 Season slaapzak geleverd. Welke jou voorziet van de warmste en meest comfortabele nachten als nachtvisser. De Fox Flatliner 5 Season Sleep System biedt jou als nachtvisser momenteel de meeste comfortabele nachten en is daarom ook de beste Fox stretcher van dit moment. Bekijk hier meer informatie over de Fox stretcher.

Fox Flatliner 3 Season Sleep System

Naast de Fox Flatliner 5 Season Sleep System is er ook de Fox Flatliner 3 Season Sleep System. Deze Fox stretcher heeft alles wat de Fox Flatliner heeft, maar wordt bijgeleverd met een Fox Flatliner 3 seizoenen slaapzak. En deze slaapzak is voor in Nederland meer dan voldoende! De slaapzak zorgt ervoor dat ook jij in nacht lekker warm wordt gehouden. De prijs van deze combinatie is goedkoper dan de Fox Flatliner 5 Season Sleep System. Dus wanneer je een makkelijke slaper bent en voor iets minder luxe wilt gaan is deze combinatie wat jij zoekt! Meer informatie over de stretcher vind je hier.

Raven.nl

Raven.nl

Ben jij fan van de Fox Flatliner? Deel je ervaring met ons en plaats een reactie hieronder! Wil je meer weten over andere visspullen? Bekijk dan alle visblogs. Fijne vangst!

Rick Willard

Hi, ik ben Rick van Visviews. Ik deel graag mijn kennis en kunde met de viscommunity. Er is namelijk niks mooier dan samen van de natuur genieten!
  • Bericht reacties:0 Reacties

Geef een antwoord