Ga jij dit jaar op visvakantie of op vakantie met de familie in Nederland en je wilt toch graag even vakantie kunnen vieren aan de waterkant? Bekijk hier alle mogelijkheden voor een visvakantie in Nederland. Naast campings, bungalows of een huisje met steiger aan het water biedt Nederland veel keus als het gaat om vakantieparken. Organisaties zoals Roompot maken het gemakkelijk om ook voor jou een fijne vakantie te organiseren aan de waterkant. Ga je karpervissen, roofvissen of toch liever witvissen met de kinderen aan de waterkant elk park heeft wel iets. Naast het vissen zelf is luxe en comfort natuurlijk ook van belang. Want vakantie blijft wel vakantie! 

Hieronder vind je een overzicht van de leukste en populairste visvakantieparken van Nederland. Elk visvakantiepark is voorzien van een uitgebreid blog over alles wat er in het park te vinden is, zodat jij weet of dit park goed bij jou past. Ook vinden wij het belangrijk dat er in de buurt ook wat te beleven is en vertellen we je graag over de activiteiten binnen het park en in de buurt. Want ook voor de mede vakantiegangers is het belangrijk om vakantie te kunnen vieren. En heel soms is een frisse duik in een zwembad nemen ook best wel lekker na al die tijd naar het water staren. Kortom, een visvakantie in Nederland is net als elke andere vakantie, namelijk veel plezier en leuke verhalen om altijd later nog na te kunnen vertellen. 

Wil jij ook graag karpervissen, roofvissen of zelfs zeevissen door heel Nederland heen? Zoek niet verder en duik snel in de blogs hieronder! Graag meer lezen over andere visblogs? Klik dan hier om naar alle vis blogs te gaan