Beetmelderset kopen? Hier wat goede opties!

Het gebruik van beetmelders is in de karpervisserij niet meer weg te denken. Karpervissen met behulp van beetmelders vereist een andere techniek dan bijvoorbeeld karpervissen met de pen. Een beetmelder wordt op een rodpod of losse bankstick vastgemaakt en wordt vaak ingezet in combinatie met een zelfhaaksysteem. Doordat de karper in paniek raakt zwemt deze meestal hard weg waardoor er lijn van je baitrunner afgetrokken wordt. Het gebruik van een swinger of hanger is aan te raden omdat de karper ook naar je toe kan zwemmen in plaats van van je af. De lijn loopt door de beetmelder waardoor deze gaat piepen. Deze manier van beetregistratie is ideaal tijdens het nachtvissen of als je geen zin hebt om urenlang naar een dobber te staren. Bovendien zorgt het geluid van een gillende beetmelder voor een gigantische adrenalinekick bij de visser! Wil je een beetmelderset kopen? Lees dan vooral verder!

Deze beetmelderset van Spro is qua prijs/kwaliteit verhouding een topper! De set is verkrijgbaar in een 2+1 of een 3+1 uitvoering. Dit wil zeggen dat je of 2 of 3 beetmelders krijgt in combinatie met een soundbox. De soundbox geeft piepen van de beetmelder door zodat je met de soundbox weg kan lopen van je hengels of een hengel ver weg neer kan zetten. Deze beetmelderset bevat 5 standen voor het volume en 6 verschillende toonhoogtes. In elke beetmelder zit een led met nagloeifunctie zodat je duidelijk kan zien welke hengel beet had. De beetmelders werken op een 9V batterij en de soundbox werkt op 3 AAA batterijen. De beetmelderset wordt geleverd met een opbergkoffer.

Wie een kwalitatief goede en zeer strak ogende beetmelderset kopen wil doet met deze set van Strategy een goede koop! Deze beetmelderset komt met 3 beetmelders en een soundbox. Op de beetmelders kun je toonhoogte, het volume en de gevoeligheid instellen naar keuze. De piepers hebben ingebouwde snag ears (die wel verwisselbaar zijn). Deze snag ears zorgen ervoor dat je hengel niet zomaar uit de beetmelder kan viegen bij een harde run. Elke beetmelder heeft zijn eigen kleur LED. De beetmelders werken op slechts 1 AAA batterij. De set wordt geleverd met opbergcase.

Deze beetmelderset van Faith is een super degelijke beetmelderset voor een mooie prijs.  De set wordt geleverd met 3 beetmelders en een soundbox (volume, toonhoogte en trilfunctie instelbaar). Het volume is in te stellen met 6 verschillende standen, de toonhoogte is in te stellen met 9 verschillende standen en de gevoeligheid met 4 standen. Ook zijn deze beetmelders voorzien van nachtverlichting en een uitgang (2,5 mm) waar lichtgevende swingers aan bevestigd kunnen worden. De beetmelders werken op 3 AAA batterijen. De beetmelders zijn voorzien van verwisselbare snag ears. Dit is de perfecte set voor elke karpervisser!

Meer lezen over karper uitrusting? Bekijk hier alle blogs over karper uitrusting!

Jasper Veldwijk

Hi, ik ben Jasper en ik deel graag mijn kennis over deze sport met de rest van Nederland. Vissen is namelijk een geweldige sport waar iedereen van kan genieten!